2022 Bulundurma Ruhsatı Ücreti

Silah Bulundurma Ruhsatı Almak 2022 Yılında Gerekli Şartlara Uygunluk Sağlayan ve Prosedürleri Yerine Getiren Kişiler için Mümkün Olmaktadır. 2022 Yılı Silah Bulundurma Ücreti Belirlendi.

2022 Bulundurma Ruhsatı Ücreti

 

Silah Bulundurma Ruhsat Harcı 2021 Yılı için 2.434 TL Olarak Belirlenmiştir. Silah Ruhsatlarının Harcını Ziraat Bankası Veznelerine Yatırabilirsiniz. Silah Ruhsatının Geçerliliği 5 Yıldır. Bu Sürenin Bitiminde Silah Bulundurma Ruhsatı Yenilemesi Yapılmalıdır. Yenileme İşlemlerinde Ruhsat Harcı Tekrar Alınmaktadır.

 

 

Konu ile ilgili Soru Sormak için Lütfen Yorum Yapınız

Yorumlarınızı Okuyor ve En Kısa Sürede Cevap Veriyoruz

PistolTurkiye.com > DoÄŸru Bilginin Adresi

  • kadir
    kadir
    bulundurma silahımın ruhsatı 2 ay geçti bunun azami bir süresi varmı
    4 Yıllar önce Cevapla
    • Pistol Türkiye
      Pistol Türkiye
      6 ay içinde yenilemeniz gerekiyor
      3 Yıllar önce
  • Sinan
    Sinan
    Bulundurmali silah slalmak istiyorum makistiyorum yeniniz 10 sene önceki bir yılda silâhla adam yaraladım bunun bulun durmalı silah almama engeli olurmu
    4 Yıllar önce Cevapla
  • Fatih
    Fatih
    Kolay gelsin vergi dairesinden alacağımız belge sadece vergi için midir yani kredi kredi kartı isteğe bağlı sigorta borcu bunların bı etkisi var mı
    4 Yıllar önce Cevapla
    • Pistol Türkiye
      Pistol Türkiye
      Konuyu okusanız anlayacaksınız aslında ama okumayıp tekrar tekrar aynı soruları sormak kolayınıza geliyor. Vergi dairesinden alacağınız yazı "vergi borcu yoktur" yazısıdır. 2.000 TL üzerinde vergi borcunuz varsa ruhsat edinemezsiniz.
      3 Yıllar önce
  • Ä°brahim
    Ä°brahim
    Merhabalar 2016 yılında, bulundurma ruhsatımı yenileme yapmadığım için süresi doldu ve devlet el koydu tekrar geri alabilir miyim
    4 Yıllar önce Cevapla
    • Pistol Türkiye
      Pistol Türkiye
      Ne Şekilde El Konuldu Detay Verebilir misiniz ? Sevk halinde iken mi bu detayları bilmemiz gerekiyor. Bulundurma Ruhsatı ile sevk yasaktır. Süresi bitmiş ruhsatlar ile de sevk yasaktır. Siz Nasıl El Koydurdunuz ?
      4 Yıllar önce
  • Murat
    Murat
    Bazı şehirlerde başvuruyu yaparken parayı ödemeniz isteniyor. Sanırım başvuru yapıp bir daha uğramayalar için. Şehirlere göre uygulama farklı.
    4 Yıllar önce Cevapla
    • Pistol Türkiye
      Pistol Türkiye
      Murat Bey, Siz Sitemizde Yazdığı Gibi Öncelikle Dosyanızı Tamamlayın ve Ödeme işlemini En Sona Bırakın "Sanırım başvuru yapıp bir daha uğramayanlar için" Böyle Bir şey Söz Konusu Değildir. Sonuçta Ruhsat Ücretlidir ve Ücret Yatırılmadan Ruhsat Çıkarılamaz Bundan Dolayı Kişilerin Başvurudan Sonra Uğrayıp Uğramamasıyla alakası yoktur. Sizin Yapmanız Gereken Tek Şey Öncelikle Sağlık Raporu Almaktır. Ardından Yapacağınız Şey, Diğer Kolay Temin Edilebilen Evrakları Toplamaktır. En Son Başvuruya Gidiniz. Ücreti En son işlemde Yatırınız.
      4 Yıllar önce