2022 Yılı Taşıma Ruhsatı Harcı Belli Oldu

Silah Taşıma Ruhsatı Almak 2022 Yılında Gerekli Şartlara Uygunluk Sağlayan ve Prosedürleri Yerine Getiren Kişiler için Mümkün Olmaktadır. 2021 Yılı Silah Taşıma Ücreti Belirlendi.

2022 Yılı Taşıma Ruhsatı Harcı Belli Oldu

Silah Taşıma Ruhsat Harcı 2021 Yılı için 7 Bin 606 TL Olarak Belirlenmiştir. Silah  Ruhsatlarının Harcını Ziraat Bankası Veznelerine Yatırabilirsiniz. Silah Ruhsatının Geçerliliği 5 Yıldır. Bu Sürenin Bitiminde Silah Taşıma Ruhsatı Yenilemesi Yapılmalıdır. Yenileme İşlemlerinde Ruhsat Harcı Tekrar Alınmaktadır.

Diğer Konu

Silah Taşıma Ruhsatı Nasıl Alınır ?

 

Konu ile ilgili Soru Sormak için Lütfen Yorum Yapınız

Yorumlarınızı Okuyor ve En Kısa Sürede Cevap Veriyoruz

PistolTurkiye.com > DoÄŸru Bilginin Adresi

 
  • Vural GÃœNDOÄžAR
    Vural GÃœNDOÄžAR
    Ben MSB.Milli Savunma Bakanlığında Silahlı Özel Güvenlik Görevli Kartımla Güvenlik Görevli olarak TSK bünyesinde personel olarak çalışmaktayım.kadrolu sürekli işçi statüsünde kadrolu çalışmaktayım.benim kendime ait ev bulundurma tabanca ruhsatın var.her beş yıl dabır vergi vermekteyim.bu sene sonu onbeşyil dolacak ve son Beşyil yeniden yenilemem lazım.ben Askeri personel kartım var .Sürekli taşıma ruhsatı almak istiyorumMSB personeli ve TSK kartımız var.bende taşıma ruhsatı dan yararlanmak istiyorum.lütfen bana bu konuda yardımcı olurmusunuz.teşekkur ederim
    4 Yıllar önce Cevapla
    • Pistol Türkiye
      Pistol Türkiye
      Milli Savunma Bakanlığı Görev Kartınız ile içişleri Bakanlığına Başvurmanız Gerekiyor. Can Güvenliği veya Mazeret ile Taşıma Ruhsatı verilmesine Dair Yetkiler Valilikten Alınarak içişleri Bakanlığına Verildi. Bundan Dolayı Size Yetki ve İzin verecek merci İçişleri Bakanlığıdır. Yaptığınız Yorumda, TSK Bünyesinde Görev Yapıyorum Demişsiniz... TSK'ya Bağlı Personeller Zaten Görev Konumuna Bağlı Olarak Taşıma Ruhsatlı Silaha Sahiptirler. Sizin Yapmanız Gereken İlk Şey Bağlı Olduğunuz Askeri Bölgeye Başvuru Yapmanızdır. TAŞIMA RUHSATI SAHİBİ OLMAYA GÖREVİNİZ UYGUN İSE ASKERİ Şube Size Taşıma Ruhsatı izni Verecektir.
      4 Yıllar önce
  • muhammed gultekin
    muhammed gultekin
    silahla beraber araba parasına denk gelıyor
    4 Yıllar önce Cevapla
  • haydar
    haydar
    masallah yani ucretler baya pahali zaten ben tasima alamiyorum :)
    4 Yıllar önce Cevapla
  • Suleyman
    Suleyman
    hocam ucretler cok pahali
    4 Yıllar önce Cevapla
  • kazım
    kazım
    silahtan daha pahalı ruhsatı var ya, hepsi peşin mi vermemiz lazım, önce silah mı alacağız kafamda deli sorular var???
    4 Yıllar önce Cevapla
    • Pistol Türkiye
      Pistol Türkiye
      Kazım Bey, Evet Ülkemizde Silah Ruhsatları Yerli Üretim Silahlardan Daha Pahalıdır. Fakat Ülkemizde Yeni Çıkan Bir Telefonun Fiyatı, Ruhsat Harçlarından Daha Fazladır Tamamen Kişilerin Kendi Kararına Bağlı Bir Seçim. Ruhsat Ücretleri Hepsi Tek Seferde Olmak Üzere Peşindir Ziraat Bankası Veznelerine Yatırılır. Ruhsat Harcını Yatırdıktan Sonra Dosyanızı Tamamlayarak Silah Almaya Hak Kazanırsınız. Kısacası Önce Ücreti Vermeniz Gerek. Silah Alma işlemi En Son Aşamadır. Lütfen Sitemizde Bulunan "Ruhsat Başvuru İşlemleri Nasıl Yapılır" Adlı Konumuza Göz Atın. Sorularınızın Cevabı Bu Konuda Mevcuttur.
      4 Yıllar önce